WERKWIJZE

Actief sinds 1997 als architect, met als werkterrein de ruime regio rond Herentals, met een portfolio van hoofdzakelijk particuliere woningen en sociale huisvesting, zowel in nieuwbouw als verbouwing, aangevuld met industriebouw, winkels, kantoren en scholen, …

Een uitgebreide verkenning van de wensen van de klant vormt de basis van elke opdracht, samen met een grondige analyse van de omgeving, de bouwplaats of het gebouw.

Hedendaagse vormgeving, functionaliteit, optimale lichtinval, voelbaar materiaalgebruik, sfeer en ruimtebeleving zijn sleutelwoorden in het ontwerpproces.

Budget, technische haalbaarheid en duurzaamheid worden nooit uit het oog verloren.

Het label Energiebewust Architect sinds 2011 en BEN-architect sinds 2017 garandeert de integratie van het energiebeheer vanaf het concept.

Een ontwerp op maat van de klant is het streefdoel van elke opdracht.

Onafhankelijke adviesverlening en professionele bijstand in een persoonlijke aanpak tijdens het volledige bouwproces maken altijd deel uit van een opdracht.

Voor specialisaties zoals EPB-verslaggeving, ventilatieverslagging, stabiliteit, … wordt in nauw overleg samengewerkt met externe partners